Vedeta PRIMA TV are nevoie de ajutor!

Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii Focus Monden, se lupta pentru viata unei prietene. Vedeta PRIMA TV face un apel disperat!

Ana Maria, pe care o stie din copilarie, a fost diagnosticata cu tumora la creier. La doar 25 de ani, ea a fost operata si a urmat deja de doua ori chimioterapia. Boala este insa prea agresiva, asa ca singura ei salvare este un tratament pe baza de celule dendritice pentru care s-a acordat Premiul Nobel in Medicina in 2011.

Alexandru Constantin trebuie sa stranga 60.000 EURO pentru tratament

Pentru a reusi sa stranga banii necesari tratamentului, vedeta PRIMA TV a demarat campania „Imprumut pentru viata”, prin care cei care pot sa dea o mana de ajutor o pot face donand 2 EURO prin SMS la numarul de telefon 8826.

„Nici acum nu-mi vine sa cred ce se intampla. Dar sper sa primim ajutor si sa reusim sa strangem banii pentru Ana Maria. Ii rog din suflet pe cei care isi permit sa se lipseasca de 2 EURO, sa o faca trimitand un SMS la numarul de telefon 8826. Le multumesc inca de pe acum celor care ne vor da o mana de ajutor. Si multumesc asociatiei M.A.M.E. pentru ca este alaturi de noi” este apelul pe care Alexandru il face.

Detalii despre campanie, boala si tratament gasiti pe www.pentruanamaria.ro si pe facebook.com/PentruAnaMaria

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro