Vata minerala – proprietati de baza si avantajele produselor

Hai sa vedem ce este vata minerala

Prin fibra bazaltului topit se obtine vata minerala, care este utilizata pentru a produce produse (saltele, placi, role etc. ) si poate obtine, de asemenea, izolare termica si de suprafata la temperaturi cuprinse intre -50SC si 700SC. Nu este coroziv si actioneaza asupra metalului in contact, are o absorbtie fonica excelenta, permite difuzia aburului, nu este inflamabil, are stabilitate dimensionala, nu putrezeste, nu este atacat de insecte si rozatoare.

Produsul este netoxic, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la sanatatea familiei. Durabilitatea in functionare este ridicata si depanarea este usoara. In ceea ce priveste perioada de garantie, aceasta este nelimitata. Poti achizitiona vata minerala la un super pret de februarie pe site-ul marola.ro!

Care sunt proprietatile de baza?

Vata minerala nu este doar un izolator excelent de bun si eficient, dar are si alte proprietati care pot fi luate in considerare de catre tine!
vata minerala
Cel mai important lucru la aceasta vata minerala este sa intelegeti foarte bine proiectul dvs. si sa aflati despre caracteristicile materialelor de constructie care trebuie utilizate. Prin urmare, este recomandabil sa intelegem acest material. De exemplu, vata minerala nu permite caldura sa conduca, ceea ce inseamna ca va fi intotdeauna la temperatura dorita in casa dvs.

Motivul principal de a alege acest material este ca nu va raspandi focul, un aspect important, mai ales cand casa dvs. este intr-un loc cu un grad ridicat de propagare a focului. In mod similar, are intotdeauna aceleasi dimensiuni pentru tot ciclul sau de viata. Desi este absorbit de apa, acesta va reveni la dimensiunea originala atunci cand apa se evapora. Exista multe motive pentru care alegeti acest material si totul depinde de nevoile dvs.

Alege Marola – noul magazin online pentru materiale de constructii

Noul magazin Marola furniceaza un material denumit vata minerala (prezentat mai sus) de inalta calitate care face din orice proiect un succes. Aceste materiale includ materiale de izolare. Bumbacul mineral este unul dintre cei mai buni izolatori.

Alege sa colaborezi cu Marola si promitem calitatea de durata a proiectului tau!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Vata minerala – proprietati de baza si avantajele produselor