Vânzarea Google Glass a fost un succes

Vânzarea de o zi a ochelarilor Google Glass de marţi 15 aprilie a fost un succes în ciuda faptului că un raport recent susţinea faptul că americanii se arătau sceptici cu privire la acest accesoriu.

În doar câteva ore de la pornirea vânzării, stocul variantei albe (Cotton) a ochelarilor a fost epuizat, conform unui anunţ făcut de reprezentanţii echipei Google Glass aparut pe reţeaua de socializare Google+.

Gadget-ul a fost disponibil în Statele Unite persoanelor peste 18 ani pentru o perioada de 24 de ore, la preţul de 1.500 de dolari, oferind posibilitatea de a achiziţiona produsul care nu a fost lansat oficial încă alături de un accesoriu gratis: o ramă sau ochelari de soare.

Google doreşte ca până la sfârşitul acestui an, Google Glass să fie accesibili în magazinele din întreaga lume. Gadget-ul oferă posibilitatea de a accesa internetul,a înregistra sau a face fotografii cât şi de a naviga pe hartă. Deşi varianta Cotton nu mai este momentan în stoc, accesoriul poate veni şi in alte culori precum Charcoal, Tangerine, Shale sau Sky.