Vandici va da aufografe fanilor in ArenA Pub la petrecerea FHM

Dupa ce a aparut goala pe coperta revistei FHM, in numarul din aceasta luna, Ilinca Vandici va fi prezenta maine seara in ArenA Pub din Regie pentru a se intalni cu fanii.

Ilinca va fi prezenta, vineri seara, la FHM Party in Arena Pub din Regie, pentru o sesiune de autografe si pentru a se poza alaturi de fani, cu ocazia aparitiei pe coperta revistei FHM din martie si intr-un pictorial de mare senzatie in care a aparul nod.Alaturi de Ilinca va fi prezenta si Lora, o alta coperta apreciata in FHM si Madalina Pamfile. Party-ul va fi adus la incandescenta prin prezenta celor 6 modele din echipa FHM Girls, care vor defila in costume de baie semnate Catalin Botezatu, dar si a Cristinei Roventa, finalista campaniei FHM Cover Girl.

Ilinca si-a incantat cititorii FHM in cel mai nou numar al revistei cu un pictorial incendiar, in care celebra prezentatoare TV apare fara lenjerie intima, doar cu un sutien si niste ciorapi. Vandici a afisat un look excentric, diferit fata de ce si-a obisnuit fanii. Prezentatoare apare pe coperta celui mai recent numar al revistei pentru barbati doar cu un sutien si niste ciorapi de latex mulati, acoperindu-si, insa, cu dibacie zona intima.