VAIO Z de la Sony - cel mai performant ultra-portabil, cu o greutate de sub 1,2 kg

septembrie 29, 2011

Sony lanseaza in Romania cel mai puternic notebook ultra-portabil, conceput pentru mediul de afaceri: noul VAIO Z. Cantarind putin peste un kilogram, noul Sony VAIO Z a fost creat special pentru profesionistii in miscare continua, care au nevoie de performanta si de portabilitate absolute.

VAIO Z imbina design-ul revolutionar si carcasa din fibra de carbon cu o configuratie de top si optiuni inovatoare de productivitate. La birou sau in miscare, utilizatorii vor beneficia de performante superioare de calcul.

Noul model VAIO Z duce design-ul Sony la extreme noi, cu un corp perfect plat si o carcasa rezistenta, ultrausoara, din fibra de carbon. Cantarind sub 1,2 kg, noul VAIO Z ultra-subtire (16,65mm) este partenerul de calatorie ideal pentru oamenii de afaceri care au nevoie de putere si portabilitate de top.

Ergonomia mobila e imbunatatita de tastatura iluminata, spatiul generos pentru sprijinul palmelor si touchpad-ul “fara butoane”. Cu o rezolutie de 1600x900, ecranul VAIO Premium de 33,2 cm (13,1’’) dispune de un filtru anti-reflexie care minimizeaza efectul deranjant al surselor de lumina reflectate in ecran si asigura o afisare clara a culorilor.

Performanta este principala caracteristica a celui mai sofisticat notebook VAIO de pana acum.
Ultima generatie de procesoare Intel Core i7 de tensiune standard, alaturi de memoria de 8GB DDR3 SDRAM si unitatea de stocare SSD RAID de 256GB, vor face fata cu usurinta oricarei sarcini de lucru.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro