Vacanta Mare pe portalul Orange World

august 16, 2005

Orange Romania, liderul pietei de telecomunicatii mobile, anunta extinderea parteneriatului sau cu grupul Media Pro, furnizor de continut pentru operatorii de telefonie mobila, prin care clientii Orange au posibilitatea sa acceseze in portalul Orange World un minisite dedicat cunoscutului grup Vacanta Mare.

Astfel, in pagina Enjoy/Vacanta Mare din portalul Orange World, sunt disponibile pentru telefoanele clientilor Orange sunete reale cu replici celebre ale personajelor din Vacanta Mare, filmul “Garcea si oltenii”, precum si informatii despre productiile Pro Video cu showurile Vacanta Mare la Pro TV. Acestea se adauga continutului pentru telefonul mobil oferit deja de Orange prin colaborarea cu Media Pro: televiziune live Pro TV International, stirile zilnice Pro TV, emisiuni sportive, meteo, horoscop, show-uri si seriale TV, filme si interviuri cu vedete invitate la chat-ul Apropo.ro.

Yves Gauthier, director executiv adjunct Orange Romania a declarat: “Prin Orange World, clientii nostri au la dispozitie pe telefonul mobil un intreg univers pe care dorim sa-l extindem si sa il actualizam in permanenta, conform preferintelor si interesului clientilor. Sunetele reale sunt un produs care incepe sa fie preferat traditionalelor sonerii monofonice si polifonice si au un foarte mare succes si in Romania. De aceea, Orange pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de continut de sunete reale, la care care se aduaga acum si grupul Vacanta Mare.”

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro