V ati gandit ce faceti in weekend?

Nu vreti ca weekendul dumnevoastra sa fie mereu acelasi, acasa in fata televizorului? Aveti nevoie de ceva mai antrenant pentru o seara de sambata? Simtiti nevoia sa iesiti din casa si sa va distrati cu prietenii? Nu pierdeti timpul si cautati o piesa de teatru, un spectacol sau un concert al trupei preferate pentru a va binedispune fizic si sufleteste. Un spectacol mobil in aer liber oferit de Mobilled este perfect pentru o zi de sambata, unde puteti dansa si canta alaturi de artistii de pe scena si ii puteti urmari chiar si din ultimul rand.

Iar weekend in casa? Nu iar in casa, iesiti la plimbare in parc, vizitati un muzeu, mergeti intr-o mini vacanta, corpul si mintea au nevoie de relaxare pentru a o putea lua de la capat. Sunt persoane care adora muzica, care fac curatenie pe muzica, fac mancare cu muzica, alearga si lucreaza ascultand piesele preferate, de aceea pentru ei relaxarea inseamna desigur o seara in club, la restaurant sau la un concert. Mobilled se ocupa de organizarea celor mai frumoase concerte de toate genurile, dispune de un echipament pentru entertainment complet ceea ce inseamna ca veti vedea si auzi concertul din ultimul rand ca si cum ati fi in primul.

Ecranul led outdoor face ca tot ce se intampla pe scena sa puteti viziona chiar daca stati intr-un unghi din care privelistea nu este tocmai buna sau daca va aflati intr-o sala mare in ultimul scaun.


» Preluat de pe LivePr.ro
V ati gandit ce faceti in weekend?