Utilizatorii Cartelei Vodafone au acces la aplicatii online

Cu extraoptiunile din portofoliul Total, cu trafic de Internet inclus, clientii noi si existenti ai Cartelei Vodafone au acces la continut online si aplicatii pentru telefonul mobil, cum ar fi Shazam, prin intermediul careia pot recunoaste melodiile pe care le aud la radio, televizor sau in oras.

Shazam permite recunoasterea oricarei melodii in cateva secunde si este compatibila cu orice smartphone si tableta ce functioneaza cu sistem de operare iOS, Android, Blackberry, Symbian si Windows Phone 7. In plus, aplicatia ofera acces instant la videoclipul melodiei, la versuri si la evolutia topurilor muzicale, precum si la muzica identificata de prietenii din retelele sociale.

Pentru a utiliza aplicatia Shazam, toti utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru extraoptiunea Total 5, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro credit/luna. De asemenea, Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc de doua ori mai multe minute nationale si internationale si SMS-uri nationale pentru extraoptiunea Total 5, prin activarea extraoptiunii Plus, in valoare de 2 Euro credit.

Cu 7 Euro credit/luna, utilizatorii pot activa extraoptiunea Total 7, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB.

Extraoptiunea Total 9, ce include 3000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, poate fi activata pentru 9 Euro credit/luna.

De asemenea, clientii pot face cadouri prietenilor care folosesc serviciile prepaid Vodafone, printr-un SMS cu tarif normal, la numarul 722. Pentru a face un cadou, un utilizator trebuie sa trimita un SMS la numarul 722, cu un tarif normal, de 5 eurocenti credit, in care sa mentioneze numarul prietenului caruia vrea sa ii faca o surpriza.

Cadourile pot fi trimise si de catre abonatii Vodafone. La SMS-uri primite intr-o zi, de la prieteni diferiti, prin numarul 722, utilizatorii castiga castiga 10 MB trafic de Internet, valabil 24 de ore. Mai mult, utilizatorii Cartelei Vodafone care primesc cinci mesaje in aceeasi zi, de la prieteni diferiti, primesc automat 1 Euro credit cadou.

Utilizatorii inrolati in programul Vodafone pentru Tineri, cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, primesc in continuare un trafic de date de 150 MB, pentru extraoptiunea Total 5, in valoare de 5 Euro credit.
Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite atat pe pagina de facebook Vodafone Buzz (www.facebook.com/vodafonebuzz), cat si pe www.vodafone.ro/cartela.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.