Utilaje pentru constructii si alte lucrari - simplu de inchiriat

decembrie 23, 2019

In domeniul constructiilor si al lucrarilor asociate domeniului, utilizarea de utilaje profesionale conditioneaza buna desfasurare a proiectelor. Pe santier, dar si pentru a transporta unele materiale, este nevoie de utilaje si echipamente speciale, care de obicei au valori foarte mari si pe care nu si le poate permite pentru achizitie orice firma de constructii... Solutia practica este inchirierea acestor echipamente pe perioada desfasurarii lucrarilor respective. Partea cea mai buna este ca se eficientizeaza intreg procesul: se inchiriaza utilaje de constructii exact conform necesarului din planul de actiune.

Inchirieri excavatoare pentru constructii? Extrem de simplu, daca se lucreaza cu un partener specializat precum Gama Admin Construct din Bucuresti, firma cu sediul in sectorul 6. Evident, echipamentele inchiriate pot fi utilizate oriunde este necesar, in orice zona din tara. Exista clienti care revin adesea cu solicitari, inchirierea fiind flexibila. In functie de lucrare, se pot alege anumite tipuri de echipamente profesionale, de la buldoexcavatoare pana la miniincarcatoare, cilindri compactori si multe altele. Toate aceste utilaje sunt specializate, de la branduri de renume mondiala. De asemenea, vorbim despre echipamente in stare foarte buna, care vor efectua munca rapid si precis.

Spre exemplu, pentru inchiriere buldoexcavatoare, cei de la Gama Admin Construct au in flota proprie de utilaje buldoexacavatoare Caterpillar - marca de top la nive global. Iata si ce dotari are un astfel de buldoexcavator: cupa multifunctionala, brat telescopic, picon, taluz, cupe de sapat: 30, 40, 45, 60, 70, 80, 90. Preturi inchiriere buldoexcavator pot fi aflate chiar de pe website-ul companiei. Preturile sunt de 1000 - 1200 lei / zi la care se adauga TVA, preturi in functie de perioada dorita, pentru program de 8 ore. Costurile includ transport, operator si combustibil, ceea ce face afacerea extrem de productiva pentru client. Preturile sunt mai mici daca se alege o perioada mai lunga - pret 650 lei / zi pentru inchiriere buldoexcavator pentru perioade mai mari de trei zile, cost care nu include combustibilul necesar.

In Bucuresti si in Ilfov, dar si in alte localitati din tara, se pot inchiria asadar utilaje pentru constructii si alte lucrari asociate. Sistemul este favorabil mai ales firmelor mai mici, care nu pot sau nu doresc sa investeasca in flota proprie, neavand siguranta incasarilor care sa permite o asemenea achizitie chiar si in rate. Pana si firmele mai mari pot avea nevoie de utilje constructii de inchiriat pentru perioadele in care cererea din partea clientilor este foarte mare, iar flota proprie nu este suficienta. In plus, in functie de zona santierului, poate fi mai eficient sa inchiriezi local decat sa aduci echipamente de la foarte mare distanta.

Societatea Gama Admin Construct nu doar inchiriaza utilaje de constructii, ci poate oferi servicii in regim propriu, avand si o echipa mare pentru lucrari de constructii. "In prezent societatea presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, lucrari de extindere si reabilitare de apa si canalizare in mun. Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Alba si jud. Braila, bransamente de canal si alimentare cu apa pentru consumatorii casnici si industriali", se mentioneaza pe websiteul oficial.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro