Usile de garaj – solutii moderne si practice pentru proprietatile rezidentiale

Tot mai multe case – vile construite de romani, in special in mediul urban si in zonele apropiate de marile orase, sunt dotate cu garaje acoperite. De fapt, cele mai multe proiecte de case noi au din start prevazut un astfel de spatiu. Garajul este extrem de util atat pentru masina (oferind siguranta si protectie), cat si pentru depozitarea altor obiecte.

Garajele moderne sunt dotate cu usi de garaj de calitate, modele cu caracteristici inovatoare de siguranta, securitate si confort. Acestea pot fi actionate manual sau electric (din telecomanda). Sunt tot mai alese de romani, caci sunt foarte practice pentru proprietatile rezidentiale (si nu numai). Chiar online pot fi gasite detalii despre produse de top, usi de garaj Aldecoro de cea mai buna calitate.

Producatorii nu s-au gandit doar la partea tehnica, ci si la design. Usile de garaj de ultima generatie arata foarte bine, caci sunt parte din decorul exterior al casei. Pentru ca gusturile diferite (si, in plus, este nevoie de integrare in ansamblu), usile de garaj sunt disponibile intr-o gama larga de finisaje de suprafata, culori si alte caracteristici speciale. Arhitectura casei nu va fi deloc compromisa, ci din contra – pusa in valoare.

Conform specialistilor companiei Aldecoro, sistemele de comanda si control se pot conecta la sistemul de management al cladirii. Cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte – solutii simple si eficiente, pentru maxim de confort in utilizare. Usile de garaj moderne sunt extrem de rezistente in timp, fiind proiectate sa reziste la peste 25.000 de cicluri de actionare.

Usile de garaj cresc valoarea unei proprietati imobiliare in sectorul rezidential, dovada fiind si faptul ca tot mai multi dezvoltatori de ansambluri de case ofera si aceste accesorii garajului integrat. Clientii sunt atrasi cu un pachet complet, iar succesul in vanzari este mai ridicat. Evident, acest lucru este de folos si noului proprietar, caci si acesta poate vinde mai usor proprietatea, daca va dori acest lucru in viitor. Intrati pe site-ul Aldecoro pentru mai multe detalii si oferte de pret cu pana la 25% reducere!

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro