Au apărut verdețurile în piețele din București. Urzicile, spanacul, salata sau ceapa verde sunt doar câteva dintre cele mai căutate produse, la început de primăvară. Prețurile sunt, însă, destul de mari. Un kilogram de urzici costă cât unul de carne de porc. Cu toate acestea, unii români fac un efort și cumpără trufandale pentru vitamine și numeroasele beneficii pentru organism.
Prin comparație, un kilogram de urzici este egal cu un kilogram de carne de porc, în medie, 25 de lei. Salata costă 4 lei, ceapa verde și ridichile 2 lei, iar spanacul și loboda pornesc de la 8 lei.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro