UPC lanseaza noua oferta - Canal TV 3D, internet de pana la 120 Mbps si servicii digitale unice

septembrie 19, 2011

In premiera, UPC ofera un canal TV exclusiv 3D, internet de pana la 120 Mbps precum si o varietate de servicii digitale unice pe piata, bazate pe tehnologie de ultima ora.
Dupa lansarea in premiera a serviciului de televiziune in format HD in Romania, precum si a serviciului de DVR inca din 2008, UPC Romania revine cu o oferta exclusiva.

Începand cu 16 septembrie, abonatii UPC pot viziona primul canal exclusiv 3D din Romania - High TV* - ce emite 24/7, filme, emisiuni sportive, documentare si muzica, toate in format tridimensional.

”Acum, clientii UPC pot experimenta toate avantajele universului digital, avand in serviciile UPC cea mai buna alegere. Pentru prima data in Romania putem vorbi de un pachet de servicii digitale in pas cu tehnologia oferind clientilor nostri o experienta unica , fie ca vorbim de televizune digitala cu toate aplicatiile de ultima generatie 3D, HD, DVR, EPG, Control Parental etc, sau de cea mai mare viteza de internet prin cablu de pana la 120Mpbs viteza care iti permite acces instant la continut online.” declara Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Din aceasta toamna clientii UPC Romania pot beneficia de toate avantajele oferite de tehnologia digitala, prin noile pachete 3Play si 2Play cu servicii unice pe piata, atat pe segmentul televiziunii digitale, cat si pe cel de internet. Toate acestea sunt oferite in variante personalizate, adaptate diverselor nevoi de comunicare ale consumatorilor, la preturi atractive.
Pachetele 3Play Total si Suprem includ Internet Fiber Power -cu cele mai mari viteze prin cablu de pe piata - pana la 120Mbps si Wi-Fi, televiziune digitala cu peste 100 de canale (cele mai mare numar de programe TV din Romania) si telefonie fixa cu pana la 100 de minute incluse catre orice retea fixa sau mobila.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro