UPC Business ofera cel mai rapid serviciu de Internet prin cablu pentru clientii companii

mai 26, 2011

UPC Business anunta, in premiera pentru clientii de afaceri din Romania, lansarea serviciului de Internet Business Fiber Power, cu viteze de pana la 120 Mbps. Clientii UPC Business pot avea de acum o experienta de navigare imbunatatita, serviciul de Internet lansat astazi find cel mai rapid internet prin cablu din Romania. Business Fiber Power este disponibil prin intermediul celei mai performante platforme de Internet, Eurodocsis 3.0.

Lansarea noului serviciul de Internet prin cablu coaxial este insotita de o promotie atractiva. Clientii care opteaza pentru abonamente Business Fiber Power in primele 3 luni de la momentul lansarii vor beneficia de o reducere a pretului abonamentului de 25% pe toata perioada contractuala.

„Lansarea celui mai rapid serviciu de Internet prin cablu pentru clientii de afaceri este un moment important pentru compania noastra. Pentru ca suntem dedicati ambitiilor intreprinzatorilor, ne dorim sa oferim intotdeauna clientilor nostri cea mai placuta experienta in raport cu tehnologia. Iar investitiile constante in retea si eforturile sustinute ale echipei ne permit sa marcam premiere cum este cea de astazi si sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii si servicii inovatoare. Continuam astfel povestea de succes a Business Fiber Power 100 Mbps, care a fost, la randul sau, o premiera pe piata locala.

” – declara Cristina Costachescu, Director de Marketing al diviziei UPC Business.

Noul portofoliu de servicii Internet UPC Business are urmatoarea structura:

Business Fiber Power 12 - 12 Euro abonament lunar / pana la 12 Mbps download si 2 Mbps upload

Business Fiber Power 25 - 16 Euro abonament lunar / pana la 25 Mbps download si 3 Mbps upload

Business Fiber Power 60 - 20 Euro abonament lunar / pana la 60 Mbps download si 4 Mbps upload

Business Fiber Power 120 - 25 Euro abonament lunar / pana la 120 Mbps download si 6 Mbps upload

Clientii care aleg abonamente Business Fiber Power pana la 31 august 2011 vor avea acces la Internet de mare viteza la preturi intre 9 si 18,75 Euro pe luna pe toata durata contractuala. Iata preturile valabile pentru cei care se aboneaza in cadrul promotiei care le aduce o reducere de 25%:

Business Fiber Power 12 - 9 Euro abonament lunar / pana la 12 Mbps download si 2 Mbps upload

Business Fiber Power 25 - 12 Euro abonament lunar / pana la 25 Mbps download si 3 Mbps upload

Business Fiber Power 60 - 15 Euro abonament lunar / pana la 60 Mbps download si 4 Mbps upload

Business Fiber Power 120 – 18.75 Euro abonament lunar / pana la 120 Mbps download si 6 Mbps upload

Abonamentele Business Fiber Power 60 si 120 sunt disponibile in acest moment in 13 orase - Bacau, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Ploiesti, Roman, Timisoara.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro