Știi cu adevărat ce înseamnă fiecare ingredient notat pe etichetetele de pe produsele alimentare și ce ar trebui de fapt sa conțină acestea?
Potrivit Asociației Pro Consumatori, într-un preparat din carne, procentul de carne ar trebui să fie 85-90%. Dacă avem un produs cu doar 60% carne, înseamnă că restul de până la 100% este conținut adăugat: diferite ingrediente folosite pentru a obține o anumită consistență, un anumit aspect.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro