UPB | Coloranții alimentari, o provocare pentru producătorii de mezeluri

mai 22, 2023

Știi cu adevărat ce înseamnă fiecare ingredient notat pe etichetetele de pe produsele alimentare și ce ar trebui de fapt sa conțină acestea?

Potrivit Asociației Pro Consumatori, într-un preparat din carne, procentul de carne ar trebui să fie 85-90%. Dacă avem un produs cu doar 60% carne, înseamnă că restul de până la 100% este conținut adăugat: diferite ingrediente folosite pentru a obține o anumită consistență, un anumit aspect.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro