upa Constructorilor - fotbal pentru compania dvs!

 Cupa Constructorilor la fotbal pe teren redus este o competitie sportiva dedicata companiilor din segmentul constructiilor si domeniile adiacente, care are drept principale scopuri miscarea si socializarea. Sunt acceptati ca participanti angajatii firmelor respective, cu conditia sa nu fie legitimati la vreo echipa de fotbal. Sistemul de joc este 5+1, jocul dureaza 2 reprize x 20 minute, iar regulile sunt asemanatoare celor din fotbalul in sala. Partidele sunt oficiate de arbitri profesionisti si se desfasoara in Bucuresti, pe terenuri acoperite, incalzite si ventilate, dotate cu gazon artificial. 

Editia a IV-a este preconizata a se desfasura in perioada aprilie-iulie 2010, iar ca locatie a fost propus terenul acoperit Alexcom situat in apropierea Patinoarului Flamaropol din Bd. Basarabia. In functie de numarul de echipe inscrise dar si de optiunile participantilor, jocurile se vor desfasura in cea mai mare proportie sambata, intre orele 12 si 16. Programul va fi stabilit in urma unei intalniri de lucru, unde se va organiza tragerea la sorti si se vor prezenta echipele si partenerii competiei. Imediat dupa disputarea finalei mari, va fi organizata o ceremonie formala de premiere, prin care vor fi acordate diferite distinctii performerilor evenimentului.

Competitia se bucura de un sprijin mediatic important, printre institutiile care ofera publicitatii informatii despre Cupe Constructorilor regasindu-se Constructiv, Cargo & Bus, Piazza Italia, Gazeta Sporturilor, TeleSport, Mediafax, Capital-Imopedia.ro, Imobliare.ro, Obiectiv de Calarasi, Calendarevenimente.ro, Yourstock.ro s.a. Partener tehnic este Ancada, firma autohtona de echipament sportiv.
Ca detaliu, toate partidele se inregistreaza video si se pun la dispozitia participantilor si partenerilor.
Mai multe informatii, poze si imagini video se pot gasi pe site-ul oficial al competitiei, www.haziar.ro, sectiunea Competitii.

IN CE CONSTA UN PARTENERIAT ?
In cazul in care doriti sa va identificati cu acest eveniment, exista disponibilitate pentru diverse moduri de colaborare, in calitate de sustinator oficial, partener oficial sau sponsor.
Astfel, va putem oferi beneficii precum:
- afisare e-banner pe site-ul competitiei,
- afisare banner la jocurile disputate,
- mentionare in toate materialele informative distribuite (afise oficiale postate in oras in zonele de interes si in unele publicatii ale partenerilor media, comunicate de presa, informari oficiale catre participanti, inserare pe documentele oficiale ale competitiei, mentionare verbala ori de cate ori se va organiza o intalnire oficiala precum tragerea la sorti sau premierea).
- inserare logo pe premii (produse, cupe, medalii, diplome),
- inserare pe DVD-uri si in materialele foto/video distribuite participantilor,
- asocierea brandului dvs. cu numele competitiei sau cu anumite distinctii speciale oferite de noi.

CUPA CONSTRUCTORILOR LA FOTBAL - singura competiţie sportivă destinată companiilor cu activitate pe piaţa construcţiilor şi în domeniile adiacente 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro