UniCredit Romania ofera creditul pentru nevoi persoanele CREDINSTANT

Banca UniCredit Romania oferă creditul pentru nevoi personale – CREDINSTANT, un produs adresat persoanelor fizice. Valoarea împrumutului CREDINSTANT variază între 3.000 RON şi 70.000 RON, respectiv intre 1.000 EURO şi 20.000 EURO. Plafonul creditului se stabileşte în funcţie de solicitarea clientului şi de posibilităţile sale de rambursare.

Venitul lunar net minim pentru obţinerea unui împrumut CREDINSTANT este de 250 EURO sau echivalent RON. Banca UniCredit Romania acceptă o varietate largă de venituri provenite din salariu, chirii, profesii liberale şi drepturi de autor, precum şi alte venituri viitoare şi permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative.

Solicitantul împrumutului CREDINSTANT trebuie sa aibă între 22 de ani şi vârsta legală de pensionare (la data scadenţei creditului). Pentru CREDINSTANT se iau în considerare şi veniturile membrilor de familie, astfel încât acest credit poate fi obţinut şi prin cumularea veniturilor soţului/soţiei.

Perioada de rambursare a creditului este de până la 5 de ani. Sistemul de garantare este flexibil şi poate include, în funcţie de valoarea creditului, de la cesiunea veniturilor, până la ipoteca pe un imobil (al solicitantului de credit sau al unei terţe persoane). Rata dobânzii pentru împrumutul CREDINSTANT este variabilă, de 9% pentru creditele în euro şi de 14% pentru cele în lei.

Asigurarea de viaţă oferită gratuit clientului (pentru credite mai mari de 5.000 EURO sau 20.000 RON), asistenţa propriului consultant bancar (“Personal Banker”) pe tot parcursul procesului de acordare a creditului şi ulterior, precum şi posibilitatea rambursării anticipate sunt doar câteva dintre avantajele creditului CREDINSTANT oferit de banca UniCredit Romania.

“UniCredit Romania continuă strategia de creştere organică pe piaţa românească, atât prin extinderea reţelei naţionale, cât şi prin completarea ofertei băncii cu produse şi servicii competitive care să răspundă cerinţelor pieţei. Împrumutul CREDINSTANT poate fi folosit pentru satisfacerea oricăror nevoi financiare, de la achiziţia unui autoturism, mobilă, renovarea casei, până la călătorii şi alte facilităţi, fără limitări din partea băncii”, a declarat Alina Pascu, Vicepreşedinte şi director al Departamentului de Retail în cadrul băncii UniCredit Romania.