Unicomp Wave Show adrenalina si spectacol acvatic

Set Events te invita la a doua editie a concursului de wakeboarding Unicomp Wave Show, pe 5-6 septembrie si pe 12-13 septembrie, pe Lacul Snagov, Sura Hanul Vlasiei.

Concursul se va desfasura pe patru clase, dupa cum urmeaza: copii (pana la 14 ani), fete si baieti si adulti (peste 14 ani), femei si barbati. Fiecare proba trebuie sa puncteze cateva cerinte esentiale: executie, indemanare, intensitate si compozitie. Concursul va fi arbitrat de antrenorul lotului national de sarituri in apa si al echipei Steaua, Florin Avasiloaie si de Prof. Dr. Ionut Corlaci, lector ANEFS si antrenorul echipei de gimnastica Steaua. Ambarcatiunea folosita pentru tractarea concurentilor va fi un Malibu, oferit de partenerul principal al evenimentului, Unicomp.
Inscrierile in concurs se vor face incepand cu ora 12.00 a primei zi, iar concursul va incepe la ora 14.00. In fiecare zi de sambata a fiecarui weekend vor avea loc calificarile, iar duminica finalele si desemnarea castigatorilor. Astfel, fiecare weekend constituie un concurs de sine statator.
Fara sa nasca o isterie de masa, o moda internationala sau sa adune o avalansa de fani, wakeboarding-ul a generat, totusi, o cultura proprie, un circuit de concursuri internationale si o muzica numai a sa. Jocurile nautice, printre care si wakeboard-ul, se pot alinia in randul jocurilor extreme in care tinerii investesc pasiune si timp, fiind un sport ce necesita adrenalina turata la maxim.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro