Unde găsești cele mai frumoase hăinuțe de botez?

Botezul este un eveniment unic în viața unui copil. Prin Taina Botezului, copilului i se șterge păcatul strămoșesc și i se deschide poarta Bisericii. La botez, copilul este prezentat, rudelor și cunoștințelor.

De fapt, botezul este primul eveniment important la care participa copilul. De aceea, totul trebuie să iasă perfect. Pentru că botezul celui mic sa fie unul de poveste, părinții se consulta cu nasii.

De invitatii, marturii și alte lucruri necesare pentru petrecerea de botez de la restaurant se ocupă părinții, însă de vestimentația micutului si de botezul ce are loc la Biserica trebuie sa se ocupe nasii copilului.

Dacă nu ai fost niciodată nas, probabil ți se pare simplu sa alegi un set de haine pentru botezul copilului, din păcate însă, nu este deloc ușor sa gasesti ținuta potrivită pentru un astfel de eveniment.

Unde găsești cele mai frumoase hainute pentru botezul copilului?

Pentru alegerea hainutelor de care copilul are nevoie la botez, nasii ar trebui sa faca cumparaturi din magazine specializate. De obicei, oamenii care lucrează în aceste magazine ajuta nasii sa aleagă cele mai bune hainute pentru copilul ce urmează a fi botezat.

Set cadou pentru botez

Un magazin specializat în hainute de botez este teobebe.ro. Aici poti gasi rochite, costume și alte haine de copii pentru botez și alte ocazii speciale. Pe site sunt disponibile o mulțime de modele frumoase, la prețuri bune.

Rochitele de botez de la teobebe.ro sunt atat de frumoase, incat este imposibil sa nu găsești una potrivită pentru micuța ce va fi crestinata. Cu o rochita din tull, catifea, dantela sau alte materiale de calitate, orice fetita poate deveni o adevărată prințesă.

Atat hainutele pentru fetite cât și cele pentru baietei sunt realizate din materiale calitative. Eu ador rochitele de botez vandute de teobebe.ro si chiar le recomand parintilor si nașilor ce doresc sa cumpere hainute pentru copii să intre pe acest site. Sunt sigură că vor găsi o mulțime de modele frumoase.

Ar fi bine ca nasii si părinții să se consulte înainte de a alege hainele de botez pentru copilul ce urmează a fi crestinat, pentru a evita eventualele neplaceri.

Legatura dintre părinți și nași trebuie sa fie una foarte stransa, astfel incat sa poată discuta despre orice. Este foarte important ca părinții sa se gandeasca foarte bine cand aleg nasii pentru copilul lor, deoarece aceștia trebuie să-i fie sprijin întreaga viața.

Cum alegi nasii copilului tău?

Dacă ești o persoana cu foarte mulți prieteni, nu-ți va fi prea ușor sa alegi nasii de botez ai copilului tău. S-ar putea ca majoritatea prietenilor tai sa-si doreasca sa-ti boteze copilul. Însă, atunci cand alegi persoanele care crezi tu ca pot îndeplini rolul de nașii, trebuie sa ții cont de cateva lucruri importante.

Nasii - cei mai buni prieteni ai parintilor

De obicei, părinții aleg ca noul membru al familiei, sa fie botezat de cei mai buni prieteni ai lor. Aceasta prietenie trebuie sa fie una stransa care sa dureze toata viata. Analizeaza-ti prietenii și vezi care dintre ei vor fi langa tine si peste cativa ani buni, cand copilul tău va crește mare și va deveni adult.

Dacă prietenia dintre părinți și nași se încheie la un moment dat, de regula, și legatura dintre copil și nașii se rupe. Sigur nu vrei asta! Copilul poate suferi foarte mult dacă doua persoane apropiate lui, ajung sa dispară din viața lui.

Nasii - oameni pozitivi, cu aspirații înalte

Cu siguranță îți dorești ca micutul tau sa fie înconjurat de oameni buni, care își doresc sa facă ceva în viitor. Alege ca nasi pentru copilul tău, persoane cu aspirații înalte, care sa fie un exemplu pentru el. Nasii trebuie sa-l inspire pe copil, sa-l invete lucruri bune și să-i ofere sprijinul de care are nevoie.

Nasii sunt părinții spirituali ai copilului, aceștia trebuie să-l protejeze si să-l calauzeasca pe drumul vieții. Atunci cand părinții nu pot discuta anumite lucruri cu copilul lor, nasii ar trebui sa intervina.

Nasi de botez

Rolul nasilor nu este doar acela de a cumpara cadouri copilului, ci si de a fi prezent în viața lui. De fapt, acesta este principalul rol al nașilor. Trebuie sa ghideze copilul pe drumul cel bun, să-i fie alături cand are nevoie de sprijin, sa-l sustina și sa-l incurajeze atunci cand trece prin momente dificile.

Tipuri de nași pe care trebuie sa-i eviti

Asa cum spuneam si mai sus, cand alegi nasi pentru copilul tau, trebuie sa te gandesti bine. Sunt multe cazuri în care, din diferite motive, legatura copilului cu nașii de botez s-a rupt. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla din cauza destrămării prieteniei dintre părinți și nași.

Iata ce tipuri de nasi nu sunt potriviti pentru micutul tau:

Nasii care sunt langa copil doar la botez

Multe persoane se oferă sa boteze un copil pentru ca, spera ele, păcatele li se sterg. Din păcate, mulți astfel de oameni nu stau prea mult timp langa copil. Îi cumpara tot ce are nevoie pentru botezul de la biserica, apoi, dispar. Însă, copilul nu de lucruri are nevoie, ci de prezenta nașilor în viața lui.

Nasii care se plang mereu

Persoanele care se plang mereu ca sunt sărace și că nu au bani, ar trebui evitate. Nu doar pentru ca nu ar avea o situatie financiara buna, ci pentru că jelania lor îți va da o energie negativă la un moment dat. S-ar putea chiar sa simti ca se plang doar pentru a se scuză ca nu ii pot oferi un cadou copilului tău.

Nasii bogati

Nasii care se laudă mereu cu banii lor și-i cheltuie pe orice, ar trebui evitați. Din cauza lor ai putea sa devii frustrat, iar copilul tău s-ar putea sa fie dezamăgit de tine doar pentru ca nu-i poti cumpara toate lucrurile pe care i le cumpara nasii. Copiii trebuie sa invete ca bogăția este în suflet nu în portofel.

Nasii pe care abia i-ai cunoscut

Nu recomand nimănui sa aleaga ca nașii de botez pentru copilul lui, persoane pe care le știe de puțin timp. Chiar dacă își petrec mult timp impreuna, în acest moment, nu înseamnă ca prietenia va dura peste ani. Și, așa cum spuneam și mai sus, legatura dintre părinți și nași trebuie sa fie una stransa, solidă, care sa nu se destrame odată cu trecerea timpului.

Așadar, alege ca nasi pentru copilul tău, persoane dragi, pe care le cunoști de mulți ani și care ti-au ramas alături.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Unde găsești cele mai frumoase hăinuțe de botez?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro