Unde cred romanii de la Bruxelles ca va ...

septembrie 15, 2010

"Romania 2020 si Europa 2020" a fost tema dezbaterii care a avut loc la sediul Reprezentantei Romaniei la Bruxelles.

Membrii Clubului Romania-UE s-au intalnit cu prof. univ. dr. Vasile Puscas, Mihai Adamescu, responsabil de strategia Europa 2020 in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, reprezentanti ai mediului de afaceri, experti in afaceri europene. Intalnirea a fost prezidata de Anca Toma, Vicepresedintele Clubului Romania UE.

Cuvintele cheie pentru Europa 2020 sunt cunoasterea si dezvoltarea, trecerea de la economia competitiva la o economie sustenabila, asigurarea stabilitatii fiscale si financiare pe termen lung, intarirea importantei aspectelor sociale (ocuparea fortei de munca, incluziunea sociala, reducerea saraciei, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera). Pentru Romania 2020, cuvintele cheie sunt definirea domeniilor competitive, cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene, marirea prezentei firmelor romanesti in spatiul european.

SIVECO Romania este membru al Clubului Romania UE si s-a impus ca una dintre cele mai active companii romanesti de IT in privinta accesarii de proiecte europene, facand fata cu succes unei competitii accerbe, de nivel foarte ridicat. Din 2009, SIVECO Romania este principalul furnizor de servicii IT pentru Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene - Portalul european CORDIS, acesta fiind cel mai important proiect de servicii IT dezvoltat de o companie romaneasca pentru Comisia Europeana. Tot din 2009, SIVECO Romania furnizeaza servicii IT Agentiei Europene de Siguranta a Aviatiei (EASA), institutia-cheie a Uniunii Europene responsabila de strategia pentru siguranta aviatiei.

"Pentru compania noastra dezvoltarea sustenabila inseamna investitii in cercetare si dezvoltare de noi produse si servicii, de noi ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Unde cred romanii de la Bruxelles ca va ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro