Un soarece si o pisica au intrerupt curentul in Tirana

mai 19, 2008

Capitala Albaniei s-a confruntat cu o intrerupere a curetului electric timp de trei zile. Pana prelungita s-a datorat unui soarece inspaimantat, vanat de o pisica care vroia sa-i vina de hac. Atat vanatorul, cat si vanatul au intrat intr-o zona periculoasa a centralei electrice care alimenteaza capitala Albaniei si au fost electrocutate, fapt care a provocat o cadere a retelei de distributie in unele zone ale orasului, informeaza Yahoo News.
Angajatii companiei de electricitate au descoperit, dupa o serie de cercetari cauzele penei de curent. Cand au vazut soarecele si pisica electrocutati nu s-au putut abtine sa nu imortalizeze macabrul peisaj. Ei spun ca este o ciudatenie pentru ca nu ai parte in fiecare zi de asemenea intamplari.
Albanezii se plang de intreruperi frecvente ale curentului electric care ii terorizeaza de multe decenii. De aceea multi s-au decis sa nu mai depinda de compania de eletricitate si sa devina independenti energetic. Majoritatea caselor si magazinelor din Tirana au fost dotate cu generatoare astfel incat sa fie evitate neplacerile cauzate de intreruperile curentului electric in reteaua orasului.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro