Un site de recrutare propune job-uri doar pentru oamenii frumosi

Oamenii care au fost inzestrati de natura cu o frumusete fizica deosebita au sanse mai mari sa-si gaseasca un loc de munca datorita unui nou site care le propune job-uri speciale.

Angajatorii care folosesc site-ul BeautifulPeople.com pot alege dintr-o selectie de utilizatori votati ca fiind frumosi de membrii comunitatii construite in jurul site-ului. Pentru a fi ales sau aleasa pe lista scurta a oamenilor frumosi propusa de site, utilizatorii trebuie sa stranga cat mai multe voturi din partea comunitatii. În functie de voturi se realizeaza si clasamentul frumusetii candidatilor pentru locurile de munca.

Site-ul, desi specializat in servicii matrimoniale isi extinde acum acoperirea si la recrutare, adresandu-se angajatorilor care nu vor ca angajatii lor sa fie doar eficienti, ci si decorativi.

BeautifulPeople.com are in jur de 750.000 de utilizatori frumosi carora vrea sa le gaseasca job-uri pe masura look-ului.

De ce si-ar dori companiile angajati frumosi? Greg Hodge, directorul firmei care intretine site-ul spune: „Oamenii frumosi fac o prima impresie foarte buna ceea ce le ofera un avantaj in plus atunci cand negociaza cu clientii.”