Un roman a mancat 7 zile la rand mici cu mustar si nu a patit nimic

Dupa succesul filmului "Super Size Me" in care Morgan Spurlock consuma timp de 30 de zile doar mancare de la McDonald’s – Remus Patrocle impreuna cu cumnatul sau au inceput filmarile pentru un nou film "Super Mic Me".

Cum v-a venit ideea domnule Patrocle?
Am fost intr-o duminica la talcioc sa imi cumpar o bicicleta ieftina, de preferat furata, dar la intrare un domn m-a convins sa cumpar o camera de filmat Made in China, dupa care m-am intors rapid acasa fara banii de bicicleta furata convins ca am facut o alegere buna. Totusi mi-am dat seama ca nu am ce sa filmez cu aceasta camera de filmat, copii nu am, caine nu am, sex nu fac, in concedii nu ma duc asa ca, scarbit de politica si scandalul din sfera televiziunilor din Romania, m-am gandit sa fac un documentar de cultura avand la baza un celebru film al unui om care a mancat si baut 30 de zile si 30 de nopti doar de la Mc Donald’s. Doar ca eu am facut cu mici, nu Mc Mici, mici-mici, avand in vedere ca vor fi interzisi de EU aka Uniunea Europeana, era ultimul tren pentru acest tip de documentar.

Cine a realizat scenariul pentru aceast film?
Eu si cumnatul meu Giovani, zis Giovani Italianu’ pentru ca are colectia full de abtibilde Italia ’90, am realizat scenariul pe loc am fost foarte multumiti , a fost scurt si cuprinzatori. Eu manac mici, tu filmezi.

Ce ati sperat sa obtineti prin aceasta pelicula?
Nu stiu exact despre ce pelicula voribiti dar in film eu am mancat mici-mici, nu Mc Mici si am sperat sa ma ingras cel putin mai mult ca sotia mea, sa-mi creasca tensiunea, sa fac piatra la rinichi si conjunctivita. Cu toate bolile dupa mine, vroiam sa dau in judecata SRL-ul care face mici si sa imi pot fura o bicicleta cumparata.

Si care sunt daunele produse de flagelul cu mici?
Zero, din pacate. Sunt foarte dezamagit! Ma simt foarte bine, chiar.  Se pare ca micii sunt foarte sanatosi, bogati in saruri minerale si bicarbonat. In 7 zile nu am patit absolut nimic ba chiar ma simt mai in forma ca niciodata acum pot merge la servici si cu autobuzul, nu mai am nevoie de bicicleta furata.

Acest articol ar putea fi o gluma. Eventualele asemanari cu persoane sau evenimente reale sunt pur intamplatoare!