Un profanator de morminte a transformat cadavrele a 29 de fetite in papusi

octombrie 29, 2014

Vestea i-a luat prin surprindere pe toti cunoscutii lui Anatoly Moskvin, renumit om de stiinta, cu o inalta educatie. Acesta vorbea 13 limbi, era autorul mai multor carti si expert in istorie, specializat in studierea mormintelor. Intr-un interviu publicat in 2007, barbatul rus descria cum a investigat 752 de cimitire, calatorind pe jos pana la 20 de mile; odata, a dormit chiar intr-un sicriu.

A capatat insa o reputatie negativa dupa ce s-a descoperit ca sapa mormintele unde erau ingropate fetite, le mumifica si le transforma in papusi.

Aproape 30 de astfel de cadavre au fost descoperite in dormitorul barbatului din apartamentul unde locuia impreuna cu parintii sai. Fetele erau imbracate in general in rochite, ciorapi si cizme pana la genunchi, purtau esarfe si erau date cu ruj pe buze.

Parintii fetitelor respective au fost ingroziti la aflarea faptului ca acestea erau tinute ca obiecte de decor in apartamentul lui Anatoly. Acesta organiza si petreceri in cinstea lor si se purta ca si cand ar fi fost fiinte vii. Dupa arestare, barbatul in varsta de 47 de ani si-a justificat fapta afirmand ca astepta descoperirea unor metode stiintifice prin care sa le invie.

Se pare ca Moskvin isi va petrece restul zilelor inchis in spital; judecatorul, care l-a numit un „geniu nebun”, a hotarat ca acesta este foarte bolnav din punct de vedere mental si a decis internarea sa intr-un spital de psihiatrie.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro