Un predicator din Oklahoma avea si un al doilea job, peste la propriul bordel

decembrie 6, 2017

Autoritatile din Oklahoma au intrat la banuieli dupa ce au primit reclamatii cu privire la o activitate foarte intensa la un spatiu comercial a carui profil nu era cunoscut. Locatia a fost monitorizata mai multa vreme, iar in paralele s-au desfasurat investigatii pentru a se descoperi cine o opereaza. Spre surprinderea tuturor, indiciile au dus catre reprezentantul unei organizatii religioase.

Politia a pornit cercetarile de la investigarea unor anunturi de masaj erotic in care se regasea acelasi numar de telefon si aceeasi adresa, respectiv cea a spatiului comercial monitorizat. A fost urmarita pista numarului de telefon care a dus la Walter Brazington Jr., in varsta de 55 de ani, un pastor care a fost pus sa predice despre invierea lui Isus Hristos dupa ce avusese experienta renasterii la revenirea in urma unui atac de cord.

Odata cu avansarea anchetei situatia a devenit mult mai delicata deoarece politistii au descoperit o angajata, Tiffany Roach, in varsta de 40 de ani care, chiar daca era infectata cu HIV, oferea servicii clientilor bordelului operat de pastor. Ambii au fost arestati, dar pastorul a fost eliberat dupa ce si-a platit cautiunea.

Pastorul le-a spus vecinilor bordelului ca in spatiul in care vindea servicii sexuale, opera o firma de securitate pentru a le inlatura acestora orice suspiciuni, informeaza skepticreview.com

 

Foto: skepticreview.com

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro