Un pensionar a bruiat conferința de presă a Violetei Alexandru – VIDEO

O conferință de presă a Violetei Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari.

Unul dintre ei s-a poziționat între ministru și jurnaliști, adresându-se jurnaliștilor demonstrativ, pentru ca apoi să se întoarcă amenințător spre ministru la care a început să urle, ignorând apelurile acesteia la un dialog civilizat.

Conferința de presă a fost susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, în aer liber, cu un bilanț al activității primarului sectorului PSD al sectorului 6, Gabriel Mutu.

„E o ticăloșie să te folosesti de drama acestor oameni. Eu acord audiențe în fiecare marți. Acești oameni trebuie să știe că PNL nu-i va minți. Nu așa se face politica în ziua de astăzi, aruncând în față oameni care au probleme reale pe care PSD nu le-a rezolvat, dar pe care încearcă să le folosească împotriva noastră”,  a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru s-a declarat „uimita cat de jos a ajuns PSD cu Gabriel Mutu, încât să se folosească de drama acestor oameni. Eu mă uit în ochii dumneavoastră, cetățenii din sectorul 6 și vă spun: dacă echipa PNL a greșit în trecut față de cetățenii acestui sector, vă cerem scuze. Avem responsabilitatea să demonstrăm că orice derapaje s-ar întâmplat în trecut în partidul nostru, nu se se vor mai întâmpla.”

 

Ciprian Ciucu a vorbit de calitatea infrastructurii, de reabilitatea termică scumpă și proastă, de locurile insuficiente din grădinițe, de construcții haotice și nesistematice.

„Au apărut cartiere întregi nesistematizate și blocuri care nu aveau ce să caute în zone deja aglomerarii. Zona Lacul Morii nu a fost amenajata, desi au existat promisiuni in acest sens. In sectorul 6 se da spaga pentru diferite autorizatii si aprobari”.

 

Sursa: europalibera.org