Un nou serviciu in Australia: Cum te desparti de iubit daca nu ai curaj? O facem noi in locul tau!

Despartirea de iubit, sau iubita, dupa caz, este un lucru destul de dificil pentru anumite persoane. In cazul in care nu l-ai prins ca te inseala, dar ai alte nemultumiri, atunci decizia este si mai grea de luat. Pentru aceia care nu au curaj sa puna capat unei relatii, a aparut un nou serviciu in Australia: “Imi pare rau, s-a terminat !”, unde o persoana abilitata va face acest lucru in locul tau.

Kristy Mazins, in varsta de 37 de ani, este cea care a venit cu ideea de a lansa un astfel de serviciu. Femeia a lucrat inainte ca si asistenta medicala, spunand despre ea ca are abilitatea de a spune cuvintele potrivite in situatii tensionate.

Intr-un interviu in care vorbeste despre noul sau business, Kristy a spus: “Oamenilor nu le place confruntarea. Ei sunt speriati in asemenea situatii. Este un serviciu atat de necesar, deoarece este nevoie de curaj pentru a pune punct unei relatii.”

Pentru suma de doar 5.50 dolari, ea va trimite un text sau un e-mail in locul dumneavoastra fostului partener de viata. Pentru o taxa suplimentara, Kristy va trimite chiar si flori persoanei parasite, in semn de consolare. Cei care vor sa se desparta de iubit/iubita si vor plati plachetul premium, aleg varianta in care o alta persoana va fi trimisa in locul lor pentru a pune capat relatiei respective.

 

Sursa: Huffingtonpost