Un nou premiu Toshiba pentru TopTech

Firma TopTech a primit pentru al treilea an consecutiv, la intalnirea aniversara a partenerilor Toshiba din tara, premiul pentru cel mai mare volum de vanzari ale echipamentelor Toshiba in Romania.

TopTech se afla printre primele firme din tara care au initiat si derulat in mod constant parteneriate de afaceri cu Toshiba, incepand cu 11 ani in urma, cand aceasta a intrat pentru prima oara pe piata romaneasca. Relatia speciala de parteneriat cu Toshiba aduce in primul rand beneficii pentru client, unice pe piata regionala: cel mai atractiv si avantajos sistem de chirie cu pret pe pagina pentru echipamentele multifunctionale, un centru specializat de service pentru notebook-uri si personal ce a urmat cursuri de specializare si perfectionare derulate de Toshiba atat in tara cat si in strainatate.

“Noi, TopTech, suntem fideli valorilor cu adevarat importante: calitate, mobilitate, inovatie si suntem capabili in orice moment sa furnizam solutii integrate, care sa raspunda perfect necesitatilor si asteptarilor clientilor” ne-a declarat Dl. Sorin Nadaban, Director General TopTech.

TopTech implineste anul acesta 15 ani de activitate si detine sedii in Deva, Sibiu si Medias. In tot acest timp a crescut si evoluat permanent, ajungand sa fie astazi una dintre cele mai cunoscute firme din zona aceasta a tarii in domeniul IT&C si detinand parteneriate, certificari si recunoasteri nationale si internationale.

Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele.