Un nou concept Honda

NM4 Vultus este noul concept pe care japonezii de la Honda îl vor elibera în curând pe asfalt. Acest model pare a fi un CTX 700 mai modern care va costa mai mult şi va fi dotat cu o cutie automată.

Motocicleta va fi dotată cu un motor bicilindru de 750cc, va avea 54 de cai putere şi consum mic. Carenajul are rolul de a-i da Hondei o înfăţişare unică, aerodinamică şi oferă un spaţiu de stocare de 4 litri dar poate veni cu o versiune cu genţi laterale. Luminile sunt LED iar panoul de bord se schimbă în 25 de nuanţe de culoare, conform pemotoare.ro

O noutate este cutia de viteze cu dublu ambreiaj ce permite trecerea automată prin cele şase viteze. Primul ambreiaj se ocupă de treptele 1,3 şi 5, iar cel de-al doilea cu treptele 2,4, şi 6. Cutia de viteze are trei moduri de operare: 1-MT- control manual- pilotul schimbă vitezele cu ajutorul unor butoane montate pe ghidon; 2-Automatic D- setare automată de schimbare a treptelor pentru un consum cât mai bun; 3-Automatic S- mod sportiv.

Putem spune că Honda nu se lasă mai prejos de principalii ei competitori. Conceptul Honda NM4 Vultus are 245 kg şi vine cu ceva inedit: spătarul poate fi transformat în şa pentru pasager.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro