Un nou Black Friday, un nou val de comenzi de livrat intr-un timp foarte scurt

Se apropie Black Friday 2016, iar oricine stie ca acest moment este de maxima importanta atat pentru clienti, cat si pentru magazine. De la an la an, clientii au asteptari tot mai mari, sunt mai pretentiosi si solicita ceva mai mult decat preturi foarte mici: servicii de calitate.

Compromisurile de tip “pret foarte mic, servicii slabe” nu prea mai sunt acceptabile, iar magazinele care se bazeaza pe acest principiu risca extrem de mult; valul de comenzi se poate intoarce impotriva respectivilor comercianti, aducand retururi multe, recenzii negative, ba chiar si ceva reclamatii pe la autoritatile din domeniul protectiei consumatorului.

Black Friday inseamna vanzari mari, dar implicit inseamna si nevoia de a se livra foarte multe pachete intr-un timp foarte scurt. Asadar, orice magazin trebuie sa trateze cu seriozitate acest aspect al livrarilor. Este bine sa aiba parteneri de incredere in domeniul curieratului, atat la nivel national, cat si la nivel local.

Un segment de baza pe piata de e-commerce este reprezentat de vanzarile generate de clienti din Bucuresti. Aici, ideal este sa se colaboreze cu o firma locala de curierat rapid, genul de companie care in mod normal poate livra si in aceeasi zi in zona Bucuresti – Ilfov.

Inainte de Black Friday, multe magazine online sunt in cautare de parteneri noi in curierat rapid. Atentie insa, ideale sunt colaborarile pe termen lung, testate din timp, astfel incat in asemenea momente sa existe un sentiment de incredere reciproca, relatia sa fie deja functionala in cele mai bune conditii. In plus, unele firme de curierat pot refuza comenzi din partea clientilor noi doar de Black Friday. Asadar, cu cat mai repede se identifica firme de curierat rapid cu servicii cat mai bune, cu atat sansele unui Black Friday “perfect” sunt mai ridicate.

Numarul de comenzi online este in crestere in Romania in fiecare perioada analizata. Este clar ca 2016 va fi cel mai bun an de pana acum in e-commerce si la fel de clar este ca Black Friday 2016 va fi un nou an de recorduri in domeniu. Desigur, in 2017 cel mai probabil situatia va fi similara: un nou de crestere.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro