Un moldovean a aparut in revista Mirror, cu penisul muscat de prietena sotiei sale

Un barbat, a carui penis a fost muscat de o femeie, cu care ar fi incercat sa faca sex la un picnic, a fost  auzind tipand: "apel la ambulanta, o sa cada!"

Florin Ionita, in varsta de 53 de ani, a fost gasit de sotia sa cu pantalonii in jurul gleznelor, gemand de durere intr-un parc local din Chisinau. Femeia a spus "Am fost la un picnic cu sotul meu si niste prieteni si am plecat sa duc unele dintre lucruri acasa cu masina noastra, lasandu-mi sotul in urma cu un prieten.

"Cand m-am intors l-am vazut cu pantalonii in jurul gleznelor lui strigand de durere " Chemati o ambulanta, acesta va cadea".

In momentul in care sotia barbatului a intrebat sa afle ce s-a intamplat, a constatat ca sotul ei a ar fi incercat sa o forteze pe prietena ei sa intretina relatii sexuale cu el. Sotia barbatului, Maria, in varsta de 49 de ani, a spus ca si-a iertat sotul pentru presupusul incident, "el doar a incercat sa faca ceea ce toti barbati fac, dar cand am sunat la ambulanta, nu am facut-o prea repede, si le-am spus sa nu se grabeasca. "

Penis-bitten-off

Ea, de asemenea, nu a dat indicatii foarte clare ambulantei, traseul fiind foarte clar, in parcul din Chisinau, capitala Republicii Moldova, unde sotul sau era in agonie.

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro