Un model transsexual vizeaza titlul Miss World

ianuarie 9, 2014

Un fotomodel canadian isi doreste titlul suprem al frumusetii feminine chiar daca s-a nascut barbat.

Amelia Maltepe, in varsta de 23 de ani s-a nascut in Bangladesh, intr-o familie musulmana cu reguli foarte stricte. A luptat cu rigorile religiei si cele impuse impuse de familie si si-a facut o operatie de schimbare de sex pentru a putea participa la competitia frumusetii, Miss World.

Amelia a simtit inca din primii ani de viata ca sufletul de fata ii este prizonier intr-un corp de baiat. Nu a aflat de posibilitatea operatiei de schimbare de sex pana in 2009 cand a ajuns la Toronto pentru studii. Atunci a aflat ca sexul dobandit la nastere nu este permanent si poate fi schimbat la un moment dat. Cu gandul la podiumul Miss World, pe care il visa inca din copilarie, Amelia a inceput tratamentul cu hormoni si interventia chirurgicala.

Transformarea a costat peste 10.000 de dolari, dar a meritat pentru ca acum, Amelia se simte intr-adevar libera. Nu mai este captiva intr-un corp care nu ii apartine.

In 2014, planuieste sa porneasca spre implinirea visului din copilarie, castigarea titlului Miss World. Intr-o prima etapa va participa la Miss Universe Canda.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro