Un medic a lasat telefonul mobil in burta unei femei in timpul cezarienei

mai 15, 2015

Un medic ginecolog si-a uitat telefonul mobil in abdomenul unei femei la care ii facea operatia de cezariana. Femeia a realizat ce i s-a intamplat abia cand telefonul a inceput sa vibreze in interioul sau.
Hanan Mahmoud Abdul Karim, in varsta de 36 de ani, a mers la un spital privat din capitala Amman a Jordanului.

Se pare ca in timpul nasterii prin cezariana, doctorului i-a cazut mobilul in burta femeii. Mama lui Hanan a spus ca fiica sa a nascut un baietel perfect sanatos iar apoi dupa cateva zile a plecat din spital. Ajunsa acasa, familia tinerei mamici a observat ca abdomenul femeii incepe sa vibreze. "Fiica mea a avut dureri imense si nu se putea misca. Am dus-o inapoi la spital pentru a fi tratata dar nu i-au facut nimic." Abia dupa ce a facut o radiografie in zona abdomenului, medicii au descoperit ca femeia avea un obiect strain in burta.

Mai multi doctori din spitalul din Al Bashir au operat-o pe Hanan si au inlaturat telefonul mobil.

Un membru al parlamentului din Jordan ii cere guvernului sa demisioneze din cauza acestui scandal aparut in lumea medicala.

Salim Al Bataynah spus: "In tarile care arata respect fata de natiune, guvernul ar trebui sa demisioneze in astfel de situatii. Parlamentul ar trebui sa dea dovada de responsabilitate. " Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Hatem Al Azrae a spus ca povestea cu aceasta femeie este fabricata si deci nefondata.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro