Un leu isi ataca dresorul in timpul unui spectacol de circ din Egipt

Imaginile in care un leu isi ataca dresorul in timpul unui spectacol de circ au fost postate pe internet. Va avertizam, urmeaza scene incredibile in filmuletul de mai jos.
Faten El-Helw, dresoare de lei, a fost pusa la pamant de catre un leu numit Mandy in timp ce dansa la inceputul reprezentatiei sale din cadrul Circului din Egipt. In inregistrarea video de pe YouTube se pot auzi tipetele imblanzitoarei de lei in momentul in care este impinsa pe jos de catre animalul salbatic.

Femeia a fost trasa din gura leului si scoasa de pe ring, iar in ciuda atacului, nu a patit nimic grav,  Se pare ca, totusi, dresoarea leului in cauza, a suferit o ruptura de pelvis din cauza greutatii animalului care s-a napustit asupra ei. Ultimul sot al lui El-Helw a fost de asemenea dresor, fiind ucis de un leu in anul 2004 intr-un atac similar.

Un alt dresor din domeniu, Thomas Chipperfield, afirma ca din reactia leului ne putem da seama ca nu a dorit sa comita un act violent deoarece dupa atac a sarit in picioare langa femeie. Acesta mai adauga ca daca leul ar fi intentionat sa-i fac rau, putea sa o faca fara probleme. Printre alte motive gasite de Chipperfield sunt acelea ca dresoarea purta un costum nou, si leul a fost surprins pe moment de acest fapt sau poate pentru ca femeia dansa si era aplaudata, leul putea avea instinctul de a se juca cu ea. Ca si concluzie, mai mult ca sigur leul era tanar, si fara prea multa experienta, fiind mult prea repede introdus intr-un spectacol de circ.

 

 

Sursa: Telegraph

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro