Un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP poate fi câștigat online

Un automobil sport premium Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP în valoare de 45.500 de euro, un adevărat simbol al spiritului american al industriei auto, va fi câștigat de un jucător din România pe vladcazino.ro la finalul lunii noiembrie. Orice persoană cu vârsta de cel puțin 18 ani poate să participe la campania derulată de Vlad Cazino în perioada 14 septembrie – 29 noiembrie 2020. Condițiile sunt simple și vizează rulajul pe platforma de cazino online. Practic, rulând doar 30 RON la jocuri precum sloturi, bingo sau live casino, ai șansa reală de a deveni posesorul unui Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP.

Multe alte premii acordate în campania de toamnă

Vlad Cazino a programat, pe lângă tragerea la sorți finală pentru aflarea persoanei ce câștigă mașina, alte 10 trageri la sorți săptămânale. Fiecare dintre acestea va avea nu mai puțin de 300 de câștigători care vor împărți 50.000 de rotiri, astfel: locurile 1-5 primesc câte 1.000 de rotiri, locurile 6-15 primesc câte 750 de rotiri, locurile 16-30 primesc câte 500 de rotiri, locurile 31-50 primesc câte 250 de rotiri, locurile 51-300 primesc câte 100 de rotiri.

Nu contează dacă sumele jucate generează sau nu câștiguri la jocurile respective, șansele pentru campania promoțională sunt garantate. Mai mult decât atât, șansele se cumulează: la fiecare 30 RON rulați se oferă câte un tichet valabil pentru tragerea săptămânii respective. La prima extragere a celor 300 de premii săptămânale, din 21 septembrie, se vor lua în calcul tichetele acumulate în perioada 14-20 septembrie, modelul urmând să fie urmat și mai departe. Participanții vor fi informați la începutul fiecărei săptămâni legat de numărul de tichete acumulate. La marea extragere de la finalul campaniei vor fi luate în calcul toate tichetele acumulate în perioada 14 septembrie – 29 noiembrie 2020.

Optezi pentru participarea la campanie și apoi doar generezi rulaje la jocuri

Important este ca orice jucător dornic să participe la campanie să se autentifice în contul de client pe vladcazino.ro (dacă nu are deja cont, să își deschidă unul pe perioada promoției) și să opteze online pentru participarea efectivă la această promoție. Mai departe, tichetele se vor acorda automat, în funcție de rulajele generate în conformitate cu regulamentul oficial ce poate fi consultat desigur pe website.

Toamna asta cu Vlad Cazino poți avea în parcare mașina visurilor tale

Vampirul Vlad, simbolul cazinoului online Vlad Cazino, prezintă campania promoțională scurt și la obiect: “Toamna asta ia-ți viteză spre cel mai blanao premiu din istoria cazinourilor! Acum poți și tu să fii cel mai tare din parcare pentru că la cea mai șmecheră promoție a anului poți câștiga chiar VladMobilul – Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP – sau o parte din cele 500.000 de rotiri la cele 10 Extrageri săptămânale! Este foarte simplu să participi: trebuie doar să optezi și să joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală, dar și la extragerile săptămânale. Mai multe tichete… mai mulți cai putere!!”.

Vlad Cazino este un promotor al divertismentului responsabil, online și offline. Pe lângă faptul că oferă platforma cu o mulțime de jocuri de cazino și bingo online, Vlad Cazino este alături mereu de public chiar și dincolo de mediul virtual, sponsorizând de exemplu festivalul UNTOLD 2019 și experiențele de festival UNTOLD din 2020 (de 1 mai și din mijlocul verii). În septembrie, există și alte campanii speciale în cazinoul online Vlad Cazino, la turneele Lucky Spin Vlad Cazino (cu șansa de a primi 100.000 de rotiri și telefoane Samsung Z Flip) și la sloturile de la Pragmatic Play (premii zilnice surpriză cuprinse între 100 și 5.000 RON, precum și premii săptămânale ce ajung până la 25.000 RON).

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP poate fi câștigat online