Un designer roman creeaza pentru Lady Gaga

Designerul roman stabilit la Paris, Silvia Terziu, a terminat piesa vestimentara pe care vrea sa i-o trimita celebrei cantarete!

 

Rochia a fost creata din 3.400 de perle si costa 2.500 euro!

 

Designerul roman care a cucerit Parisul, Silvia Terziu, si-a propus sa o “curteze” pe Lady Gaga. Astfel, i-a venit ideea de a o imbraca in perle pe celebra artista si s-a pus imediat pe treaba. A creat o rochie pentru Lady Gaga, alba, scurta, cusuta manual cu perle albe. Si pentru a adapta tinuta stilului excentric al vedetei a atasat rochiei create special pentru Gaga un colier din perle albe si negre, care atarna pana mai jos de glezne. Cat a durat toata nebunia? In jur de trei saptamani!

“Dupa ce mi-a venit ideea de a o imbraca in perle pe Lady Gaga, m-am gandit exact cum ar trebui sa fac o rochie special pentru ea si firea ei extravaganta. Ce a iesit, vedeti in poze. A durat in jur de trei saptamani, pentru ca rochia este cusuta manual cu perle suta la suta veritabile! Tinuta va ajunge curand, sper, la Lady Gaga, si as fi extrem de incantata sa-mi poarte rochia intr-una din aparitiile ei publice. Pot sa va mai spun ca rochia a fost creata din 3.400 de perle si costa 2.500 euro!”, ne-a marturisit designerul Silvia Terziu, care a absolvit Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris. Creatoarea de moda a vazut-o pe Lady Gaga in cateva concerte si considera ca i-ar putea crea vedetei tinute de un stil vestimentar mult mai potrivit! “Ajungand sa observ indeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia sa lucrez pentru Louis Vuitton, sunt incantata sa fortez limitele intre sexy si glamour, disimulare si sexy, eleganta fara vulgaritate, fluiditate timiditate, transparenta in aparenta”, declara creatoarea romanca, prezenta in aceste zile in tara, la Sibiu Fashion Days, urmad ca pe 11 iunie, Silvia Terziu sa participe la Bucharest Fashion Week.