Un copil a primit o factura pentru neprezentarea la o zi onomastica

Derek Nash si Tanya Walsh au ramas uimiti cand au gasit o factura in valoare de 15.95 de lire sterline in ghiozdanul fiului lor in varsta de 5 ani. Alex Nash a hotarat sa mearga in oras cu bunicii sai in loc sa participe la ziua de nastere a unui prieten la care a fost invitat.

Se pare ca mamele celor doi copii au avut o discutie aprinsa pe Facebook, in urma careia mama lui Alex a scris: "Am fost socata sa gasesc factura in geanta fiului mei. Nu mi-am dat seama ca a trebuit sa platesti pentru fiecare copil, deoarece nu ai mentionat nimic despre bani. Imi cer scuze ca nu te-am anuntat, dar nu am avut un numar de telefon sau adresa de email pentru a-ti comunica cum sta situatia". Cealalta mama a precizat indignata ca ea a stiut de la fiul ei ca baiatul in cauza confirmase prezenta la party si ca nu i s-a parut normal sa spuna ceva despre bani la inceput.

Iata ca lucrurile nu au mai stat la fel si dupa petrecere, cand parintii lui Alex s-a vazut nevoiti sa plateasca pentru participarea fiului lor chiar daca de fapt acesta nu s-a prezentat.

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro