Un călător în timp pretinde că Aliații au câștigat Al Doilea Război Mondial cu o mașină a timpului

Ițele istoriei sunt mai complicate decât par. Cel puțin așa pretinde un călător în timp care pretinde că Germania ar fi câștigat Al Doilea Război Mondial, dar Aliații au reușit să schimbe cursul istoriei cu ajutorul unei malini a timpului amplasate la Londra.

Declarațiile șoc sunt făcute de către călătorul în timp într-un material video. Bărbatul a vrut să-și păstreze anonimatul deoarece se teme pentru siguranța lui. Teoria conspirației a fost dezvăluită pe canalul de YouTube ApexTV, iar conform celui care o răspândește, reprezintă o informație serioasă și sensibilă care urmează să șocheze lumea întreagă.

Călătorul în timp spune că a locuit în Londra cu câțiva ani în urmă, unde a lucrat într-un laborator secret denumit „Globus” în care se făceau experimente cu tehnologii revoluționare, printre care și dispozitive pentru călătorii în timp.

El pretinde că proiectele din laborator erau finanțate de Statele Unite, Rusia și Marea Britanie și că aceste tehnologii pentru a-și atinge scopurile proprii.

În materialul video bărbatul spune că Germania a pierdut Al Doilea Război Mondial doar din cauza acestei tehnologii a călătoriei în timp. Mai exact, Aliații ar fi primit tehnologie din viitor pentru a-i învinge pe nemți.

Tehnologia călătoriei în timp a fost folosită și de către Rusia pentru a câștiga războiul cu Turcia.

Sursa: EXPRESS.co.uk

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro