Un cadou inedit: inele de argint cu piatră

Puține lucruri sunt mai frumoase pe lume decât a face un cadou de drag. Iar pentru acest gest simplu, dar atât de plin de înțeles, nu trebuie întotdeauna să stai prea mult pe gânduri.

Cu inele de argint cu pietre nu vei da greș niciodată, pentru că orice femeie este încântată să poarte unul, fie că zi de zi sau doar la ocazii speciale. Cu greu le poate rezista cineva. Iar dacă pietrele sunt naturale, atunci aduc plus-valoare bijuteriei și vor deveni printre preferatele celei care le primește.

Azi îți vorbim tocmai despre aceste inele din argint cu pietre naturale pe care să le faci cadou acelei femei speciale din viața ta!

 

Inele cu piatră pe care să le oferi cadou

 

 

 

Inel cu Piatra Lunii

Una dintre pietrele noastre preferate este Piatra Lunii. Că o vedem în pandantive, cercei sau inele, ne cucerește de fiecare dată. Asta mai ales că și culoarea i se schimbă în funcție de cum bate lumina. Cu fiecare purtare a inelului cu Piatra Lunii orice femeie se va simți magică. Iar autenticitatea pietrei vine mai ales de la micile semne care pot apărea în interiorul acesteia. Deși petele pot părea defecte, sunt, de fapt, acele detalii care o fac și mai specială.

Inel cu Malachit

Malachitul este acea piatră naturală de culoare verde, care face legătura între om și natură datorită culorii sale. Inelul cu malachit va ieși în evidență cu fiecare purtare. Fie că e toamnă și îl asortezi cu nuanțe pământii sau vară și îl așezi lângă o rochie albă, inelul cu malachit îți va transforma ținuta într-una cu adevărat specială.

Inel cu Granat Roșu

Granatul provine din adâncimea pământului, unde presiunea este atât de mare încât mineralele se recristalizează și formează această piatră semiprețioasă atât de specială. Inelele cu granat evidențiază feminitatea și eleganța. Se potrivesc de minune în orice anotimp și aduc un strop de încredere și visare.

Inel cu Lapis Lazuli

Denumirea pietrei este la fel de autentică și specială ca aceasta. Lapis Lazuli a fost folosită încă din vechi timpuri ca monedă de schimb, astfel ajungând să fie cunoscută în lumea întreagă. Albastrul său fermecător va face ca toate privirile să cadă pe inelul de pe deget. Întrebuințările sale au fost diverse de-a lungul timpului, însă cea care a dăinuit până azi este aceea de a înfrumuseța bijuterii. Și își merită pe deplin locul în orice garderobă!

Inel cu Onix Negru

Onixul negru este o piatră deosebită care va da mister oricui o poartă. Pe lângă negrul intens, pietrele naturale de Onix mai au și striații de alb în ele, ceea ce le face și mai autentice și speciale. Potrivite la ținute elegante, dar și smart-casual, inelele cu Onix nu trebuie să lipsească din nicio casă.

Inel cu Turcoaz

Turcoazul este mai mult decât o culoare, este și o piatră naturală, a cărei culoare variază de la albastru deschis la verde sau chiar verde cu nuanțe de galben. Iar în momentul în care dorești să achiziționezi un inel, poți să ai siguranța că te va surprinde. Fiind piatra naturală, niciun inel nu va avea exact aceeași culoare sau combinație de culori ca altele. Unicitatea va fi la ea acasă.

Bijuteriile pe care le găsești la Indira au pietre naturale și semiprețioase care provin din regiuni fair trade, iar bijutierii le manevrează cu cea mai mare atenție la detalii. Detalii care fac diferența și transformă o bijuterie într-o adevărată operă de artă.

Dimensiunile inelelor diferă, iar acest lucru este bine cunoscut. Alături de comandă poți adăuga în coș, gratuit, și un instrument de măsurare a degetului pe care să-l folosești de acum încolo și să îl împrumuți și prietenelor care au nevoie de unul. Astfel veți comanda de atunci înainte inele care să se potrivească perfect. Dacă însă acest lucru - măsurarea degetului - nu este posibil, iar inelul nu se potrivește, nu este nicio problemă, pentru că îl vei putea returna gratuit și să-l înlocuiești cu cel pe măsura corectă.

De la inele la cercei și pandantive cu pietre naturale, pe toate le găsești pe site și ajung sau la tine acasă sau la cea pe care vrei să o surprinzi cu un cadou care să o facă să zâmbească și să se gândească la tine de câte ori poartă bijuteria aleasă.

A cumpăra de la Indira înseamnă o experiență încă de când ajungi pe site și până când ajunge comanda la destinație. Toate bijuteriile ajung însoțite de un certificat de autenticitate și garanție.

Fă un cadou cuiva drag și își va aminti mereu de tine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro