Un bucatar si-a ucis iubita si a vrut sa o gateasca

octombrie 7, 2014

Nu se cunosc motivele exacte pentru care Chef Marcus Peter Volke, in varsta de 28 de ani, a ucis-o pe iubita sa, Mayang Prasetyo, o dansatoare de cabaret transsexuala. Politistii au descoperit parti din corpul victimei intr-o oala de pe aragaz si au presupus ca barbatul urma sa gateasca folosind diverse organe ale acesteia. Alte parti ale corpului au fost gasite in pungi de gunoi.

Fortele de ordine au fost chemate la apartamentul din Teneriffe, o suburbie a orasului Brisbane, de catre vecinii ingrijorati de mirosul puternic ce venea din apartament. Acestia au declarat ca au auzit certuri puternice in urma cu aproximativ o saptamana.

Dupa aproximativ trei zile, un miros tot mai intepator a inceput sa se simta in cladire. La inceput, locatarii au crezut ca este o problema la sistemul de canalizare dar, pentru ca mirosul a devenit treptat insuportabil, au alertat politia.

Volke a reusit sa fuga la aparitia oamenilor legii, dar a fost gasit ulterior pe o strada din apropiere. Din pacate, politistii l-au descoperit prea tarziu; barbatul isi taiase gatul, rana fiindu-i fatala.

Cei doi tineri s-au cunoscut pe un vas international de croaziera, unde ambii au lucrat ca bucatari. Din spusele vecinilor, nu pareau sa aiba probleme, au fost descrisi ca fiind prietenosi si mereu veseli.

Sursa: The Courier Mail

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro