Un blogger creștin avertizează: yoga este un ritual demonic!

Un blogger creștin le atrage atenția celor care îl urmăresc în legătură cu pericolele la care se expun dacă practică yoga. Gimnastica spirituală și fizică „importată” de la budiști a devenit foarte populară și în civilizațiile vestice. Tot mai mulți practică yoga pentru a-și menține starea de sănătate fizică, psihică și spirituală.

Bloggerul spune că mișcările de yoga au fost concepute pentru a ajunge la o transă demonică, iar practicanții din lumea vestică nu sunt conștienți de acest lucru și de pericolele pe care le reprezintă. În opinia celui ce încearcă să fie un formator de opinie creștin, cei care se „înghesuie” în studiourile de yoga sunt angrenați, fără știrea lor, într-o practică păgână.

Sfătuitorul creștin Matt Walsh spune pentru HuffingtonPost.com că acei creștini care practică yoga nu vor ajunge în rai, dar nu vede cum un astfel de ritual poate ajuta pe cineva să ajungă în rai. De asemenea, el se arată uimit că atâția creștini merg la clase de yoga cu inima împăcată, fără să-și dea seama de pericolele spirituale la care se expun.

Matt Welsh și-a exprimat convingerile pe Twitter, iar reacțiile acide nu au întârziat să apară. Majoritatea s-au exprimat împotriva celor spuse de Welsh.