Un biciclist a pedalat in pielea goala dar a primit amenda pentru altceva

decembrie 16, 2014

Un biciclist din Noua Zeelanda a primit o amenda, dar uimitor este faptul ca nu a fost amendat pentru ca pedala gol ci pentru faptul ca nu purta o casca.

Biciclistul era de asemenea si in stare de ebrietate, dar nu a fost tras la raspundere de catre organele de Politie nici pentru acest lucru. Barbatul a fost oprit duminica in orasul Timaru.
Sergentul de politie Randel Tikitiki, a declarat ca barbatul nu a fost acuzat de expunere indecenta, pentru ca, "acest lucru va depinde de ceea ce ar putea fi vazut". Desi era sub influenta alcoolului, un purtator de cuvant al Agentiei Transporturi Noua Zeelanda a confirmat ca nu exista in prezent nici o limita de alcool legal pentru ciclism.

Cu toate acestea, Tikitiki a spus ca biciclistul ar putea fi totusi retinut pentru infractiunea de utilizare neglijenta a unui vehicul.

Ea a continuat: "In timp ce faptul ca s-a pus in pericol pe el insusi nu ar duce probabil la o condamnare, acest lucru combinat cu un comportament de conducere neadecvat- a deranjat ceilalti participanti la trafic - ar putea constitui un motiv pentru a fi tras la raspundere".

"Exista o amenda maxima de 3000 dolari, iar instanta ii poate emite o restrictie pentru obtinerea permisului de conducere pentru o perioada", a mai adaugat ofiterul de politie.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro