Un bărbat venit din viitor pretinde că lumea se va sfârși în 2061

Un bărbat care pretinde că ar putea călători în timp avertizează asupra unui pericol iminent care amenință omenirea, sfârșitul. Călătorul în timp spune că s-a întors din 2061 pentru a ne preveni pe noi, naivii anului 2018 despre un cataclism cosmic inevitabil.

„Binefăcătorul” a încărcat un material video pe YouTube în care povestește despre nenorocirile pe care le-a văzut întâmplate peste exact 43 de ani. Sursa nenorocirilor este coliziunea unei comete foarte mari cu Pământul. În urma impactului, lumea și viața așa cum o știm acum va dispărea.

Pe numele său declarat în materialul video, Jeff Williams, spune că în spatele demersului său este o organizație secretă denumită Solarity. Conform domnului Williams, obiectivul Solarity este acela de a-i împiedica pe călătorii în timp să intervină în desfășurarea normală a evenimentelor.

Viața pe Pământ se va sfârși în 2061 când cometa Halley se va apropia de planeta noastră. Deși oamenii de știință vor spune că aceasta va trece la o distanță de siguranță, o bucată mare din cometă se va desprinde și va lovi Terra, pecetluindu-i sfârșitul, scrie express.co.uk, citându-i declarațiile lui Williams publicate pe YouTube.