Un barbat si-a ucis fiul si i-a taiat organele genitale

Ucigasul, Tang Minghua, ajunsese la capatul rabdarii dupa ce sotia sa il parasise pentru un alt barbat. Conform declaratiilor apropiatilor, femeia era nemultumita pentru ca sotul sau nu isi cauta de lucru si isi petrecea toata ziua acasa, fiind permanent beat.

Dupa plecarea sotiei, barbatul in varsta de 39 de ani, locuitor al unei provincii din China, a fost nevoit sa aiba grija de fiul sau de 9 ani. Acesta plangea in fiecare zi de dorul mamei sale si, spre mania tatalui sau, incepuse sa-si faca tot mai des nevoile in pat.

Dupa un astfel de incident, Minghua nu si-a mai putut controla mania si si-a tarat copilul afara din casa, apoi i-a taiat gatul cu o maceta. In plus, barbatul i-a retezat fiului sau organele genitale, dupa care s-a dus la culcare.

Vecinii care au observat cadavrul intr-o balta de sange au anuntat imediat politia. Tang Minghua a fost arestat sub suspiciunea de crima. Acesta a recunoscut faptele pentru care a fost acuzat, dar a dat vina pe fosta sotie, afirmand ca din cauza ei s-a intamplat nenorocirea.

Sursa: Mirror