Un barbat si-a taiat penisul, dezamagit ca iubita l-a parasit din cauza „performantelor” sexuale

octombrie 24, 2014

La doar 22 de ani, Oliver Ilic, din Macedonia, a luat o hotarare neasteptata si dureroasa dupa ce a fost parasit de iubita sa. Acesta si-a taiat penisul cu o lama si l-a aruncat in cosul de gunoi pentru ca „oricum nu era bun de nimic”, dupa cum a precizat ulterior. La despartire, fata i-a spus ca nu este multumita de performantele sale din dormitor din cauza penisului mic, ceea ce l-a determinat pe Oliver sa recurga la gestul necugetat.

S-a speriat insa cand a observat ca sangerarea nu se mai opreste si a chemat paramedicii. Politistii au cautat ulterior organul taiat, pe care l-au gasit in cosul de gunoi. Barbatul a fost transportat la spitalul din Skopje, unde, dupa o operatie de cinci ore, medicii au reusit sa i-l reataseze. Nu se stie inca daca operatia va avea succes si daca organul taiat va mai putea functiona corespunzator vreodata.

Pare ciudat, dar este al doilea incident de acest fel care a avut loc recent in Macedonia. Un barbat de 40 de ani a procedat in mod asemanator cu putin timp in urma, dar nu a fost la fel de norocos: penisul sau nu a putut fi recuperat, deoarece barbatul l-a aruncat in toaleta si a tras apa.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro