Un barbat britanic a facut sex cu peste 700 de masini

octombrie 15, 2014

Edward Smith, in varsta de 63 de ani, a dezvaluit in cadrul unei emisiuni televizate faptul ca pasiunea sa pentru autovehicule a inceput de cand era copil. Barbatul a adaugat chiar ca si-a pierdut virginitatea cu un Volkswagen Beetle in perioada adolescentei.

De atunci, conform declaratiilor sale, preluate de publicatia Metro, a facut sex cu peste 700 de masini. Nu este insa pretentios din acest punct de vedere, precizand ca a intretinut „relatii intime” cu un elicopter, precum si cu un intreg sir de masini dintr-o parcare.

Mai exact, actul in sine presupune imbratisarea vehiculului, lipirea corpului de acesta si chiar alinturi adresate in soapta masinii. „Restul e pura satisfacere fizica”, a declarat Edward.

Barbatul a recunoscut ca, desi a intretinut si relatii sexuale cu femei, acestea nu se compara cu placerea oferita de „amantele” pe patru roti. E constient ca sunt doar masini, dar, pentru el, energia pe care o simte atunci cand le tine in brate nu se compara cu nimic altceva.

Cu „iubita” sa actuala, un Volkswagen Beetle numit Vanilla, are o relatie din anul 1982. Aceasta nu-i face insa reprosuri in legatura cu aventurile extraconjugale, asa ca barbatul se bucura si de compania camioanelor Ginger si Cinnamon. Cu toate acestea, Vanilla ocupa un loc special in inima sa: „Dragostea dintre noi e atat de puternica incat nu as vrea sa ne desparta vreodata ceva”, a mai spus Edward.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro