Un barbat a sunat la apelul de urgenta pentru ca avea blocate 5 inele pe penis

decembrie 17, 2015

Echipa de Urgenta din Londra a explicat foarte clar faptul ca oamenii nu ar trebui sa mai sune la apelul de urgenta decat daca chiar se afla intr-o situatie extrema care necesita interventia lor.

Un caz recent in care un barbat a ramas cu penisul blocat in 5 inele, a sunat la 999 pentru a cere ajutor si a fost considerat un caz "care pierde timpul" pretios al unitatii de salvare.

Barbatul din Londra care a chemat salvarea este doar unul dintre numeroasele cazuri in care aproape 10.000 de persoane apeleaza serviciul de urgenta in ultimii patru ani.
De exemplu, o femeie a sunat odata la salvare pentru ca nu reusea sa incalzeasca laptele bebelusului sau. Mai mult de 1,543 de cazuri care suna la urgenta sunt ale unor oameni care sunt prinsi in diferite obiecte.

Directorul echipei de urgenta din Londra, Dave Brown, a precizat: "Speram ca anuntul nostru dat pe Twitter, sa faca oamenii constienti ca nu trebuie sa apeleze numarul 999 decat daca se afla intr-o situatie extrema, altfel pierdem timp si resurse in cazuri care nu sunt serioase".

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro