Un baiat de 4 ani a murit in masina de spalat, in circumstante suspecte

Tatal acestuia, in varsta de 28 de ani, risca pedeapsa cu moartea in cazul in care va fi gasit vinovat de decesul fiului sau. Momentan, politistii din Texas l-au eliberat dupa interogatoriu, in lipsa unor dovezi mai concludente.

In seara incidentului, Joseph Blocker a sunat la 911, afirmand ca Koda, baiatul sau, este inconstient si solicitand asistenta medicala. Din pacate, in momentul cand au ajuns acolo, nu s-a mai putut face nimic deoarece copilul era deja mort.

Investigatiile medicale au confirmat faptul ca ranile care au provocat decesul baiatului au fost cauzate de actiunea unei masini de spalat. Dispozitivul respectiv a fost preluat de investigatori pentru a fi cercetat in detaliu. Reprezentantii politiei sunt rezervati in declaratii, desi afirma ca sunt mici sanse ca prezenta copilului in masina si „spalarea” acestuia sa fie intamplatoare.

„Pentru ca programul de spalare sa inceapa, trebuie ca cineva sa inchida usa si sa apese un buton din exterior. Masina nu porneste automat prin inchiderea usii”. Conform declaratiei investigatorilor, barbatul detinea o masina de spalat frontala, fiind astfel foarte greu de crezut ca un baietel de 4 ani se putea strecura in interior fara sa fie observat.

In momentul incidentului, Blocker era acasa doar cu cei doi copii ai sai, Koda si surioara lui in varsta de 22 de luni. Aceasta se afla acum in grija mamei sale.

Investigatiile sunt momentan in plina desfasurare, politistii sperand sa afle cat mai curand circumstantele exacte ale decesului copilului. Conform publicatiei Daily Mail, barbatul a mai fost retinut de doua ori de politie: in 2005, pentru posesie de droguri, si in 2013, pentru condus sub influenta alcoolului.