Un antreprenor ingenios se imbogateste din aer proaspat

Un student francez a reusit sa faca mii de euro din vanzarea unor conserve care contineau aer curat. Antoine Deblay s-a gandit sa vanda conserve de 250ml cu aer curat din satul sau situat un sud-vestul Frantei, iar afacerea a prins si a devenit una de succes.

Tanarul si-a dezvaluit planul intr-o comunitate onlione pentru sustinerea antreprenoriatului , a primit feedback pozitiv, dar si investitii de aproape 1.000 de euro.

Imediat, Antoine si-a construit un site prin care si-a facut publica oferta constand intr-un produs 100% natural, aerul. Nu a trecut mult, iar comenzile au inceput sa curga. In doar trei saptamani, au fost inregistrate peste 1.000 de comenzi.

Secretul din spatele succesului afacerii cu aer curat tine exclusiv de un joc de cuvinte din limba franceza. Antoine a numit produsul dupa satul sau, Montcuq. Astfel, pe conserva scria ademenitor „Air de Montcuq”, care poate inseamna, in traducere libera, aer provenit din partea dorsala (n.r. fund), fapt pentru care, produsul a devenit un cadou haios foarte popular.