Un antreprenor britanic revolutioneaza industria filmelor pentru adulti

august 22, 2013

Un producator britanic de filme pentru adulti vrea sa revolutioneze industria printr-o interactiune mai intensa cu publicul. El a pus bazele unei strategii care face filmele XXX mult mai interactive.

Ideea geniala a lui Steve Steel, este sa ofere doritorilor weekend-uri pe platourile de filmare. Timp de doua zile, doritorii vor putea sa asiste la toate fazele productiei unui film si vor avea ocazie sa simta atmosfera unica din platou. Mai mult, cei care se simt capabili pot participa la scene si sa fie platiti pentru aparitie. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa reuseasca sa reziste la doua scene de cate 15 minute.

Vizitatorii vor putea indeplineasca orice rol, putand fi chiar si regizori si sa creeze scenele fierbinti pe care le vedeau doar cu ochii mintii.

Toata distractia are insa si un cost. Vizitatorii vor trebui sa plateasca peste 1.000 de euro pentru pachetul complet, tarif in care este inclusa si cazarea. Banii vor putea fi recuperati daca participa la filmari din postura de actori, iar remuneratiile pentru fiecare scena sunt de 200 de euro pentru barbati si 400 de euro pentru femei.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro