Un altfel de Team Building Alaturi de Green

Integrarea noului angajat, inchegarea relatiilor inter-umane la locul de munca si eficientizarea lucrului in echipa sunt doar cateva exemple de avantaje ale team-buiding-urilor. In ultimii ani, companiile au inceput sa constientizeze din ce in ce mai mult importanta desfasurarii de teambulding-uri pentru consolidarea relatiilor interne. De asemenea, angajatorii se orienteaza catre solutii noi, creative; au trecut de etapa team-building-urilor axate pe paintball sau vizitarea unor locuri turistice.

Green Adventure vine in intampinarea companiilor care isi doresc mai mult decat un program de team-building clasic. Nu suntem specialisti in programe statice de team building sau in cursuri savante de formare profesionala, dar suntem specialisti in activitati outdoor. Green Adventure va poate oferi solutii complete de team building outdoor, incluzand in pachet transportul, cazarea, mancarea si activitatile.

Avem un portofoliu impresionant de activitati: rafting, canyoning, yachting, scufundari, caiac-canoe, parapanta si moto-parapanta, alpinism-catarare, rapel/tiroliana/swing, off-road … plus multe altele.

Programele de teambuilding Green Adventure sunt foarte variate si flexibile. Se ia in considerare structura echipei, personalitatea membrilor si locul desfasurarii evenimentului pentru a atinge obiectivul final. Asadar, daca aveti deja o locatie aleasa si un aranjament de cazare, putem sa venim cu sugestii de program care sa foloseasca la maxim geografia zonei alese si scopul team buildingului. Daca aveti deja stabilit un program clasic de team-building, putem sa integram in programul dvs. o activitate inedita care sa creeze atmosfera potrivita si sa atinga si scopul dorit.

Sporturile de Aventura si Team-Building-ul

Green Adventure pune baza unui altfel de team building. Mult mai provocator, mai liber si mai aproape de natura. Punem accentul pe aventura, adrenalina, miscare in aer liber, cu scopul de a forma echipe integrate, armonioase, cu spirit activ si mereu tanar.

Iata 5 exemple de programe de team-building:
1. Drumetii montane: trasee montane, focuri de tabara, alpinism si voie buna.
2. Team building la mare: scuba diving, yachting, plimbari cu catamaranul si scutere submersibile plus distractie in cel mai nou parc acvatic din Romania cu un concept unic la noi in tara. In parteneriat cu LifeHarbour si Acva Mania, va propunem cel mai spectaculos program de team building la mare.
3. Team building off-road. Parcurgem trasee departe de civilizatie cu masinile de teren, oferind o experienta unica si foarte antrenanta.
4. Extreme team building. Sesiunile de bungee jumping, canyoning, rafting si tiroliana sunt ideale pentru confruntarea temerilor echipei si pentru inchegarea relatiilor in situatii dificile.
5. Team Building Mogosoaia. Alaturi de partenerii nostri, Nautic Life si Barci in Bagaje, va punem la dispozitie locatia situata pe malul lacului Mogosoaia, unde o sa gasiti cadrul perfect pentru un program de team building cu randament maxim, la un cost minim. In show room-ul Nautic Life aveti la dispozitie sala de conferinta si training-uri, video-proiector si toate utilitatile necesare pentru desfasurarea programului dumneavoastra de instruire.

Veti avea parte de activitati inedite in natura, alaturi de o echipa care iubeste si respecta tot ceea ce ne ofera ea!

Un proces atat de complex ca team building-ul necesita personal dedicat, profesionist, vizionar si cu experienta vasta in astfel de proiecte.

Daca doriti detalii despre ofertele noastre actuale sau vreti o oferta personalizata, va rugam sa vizitati site-ul nostru www.greenadventure.ro si sa ne contactati.

» Preluat de pe LivePr.ro
Un altfel de Team Building Alaturi de Green